Diensten | Verspreidingsburo Armada

Diensten

Via Verspreidingsburo Armada hebt u als ondernemer de uitgelezen mogelijkheid om uw doelgroep te bereiken. Wekelijks verzorgen wij de verspreiding van folders, flyers en Huis aan Huis kranten voor diverse ondernemers en instanties.

  • Uw wensen staan centraal: Dit is de basis. Verspreiden is mensenwerk, ook de samenstelling van de verspreidgebieden is maatwerk, waar verspreiden we wel, maar in sommige gevallen ook, waar verspreiden we juist niet. Samen met uw kennis van uw eigen doelgroep en onze kennis van de verspreidgebieden maken we een plan om een zo optimaal mogelijk bereik te realiseren.
  • Kwaliteit is de basis van ieder succes: Een prachtige folder ontworpen gedrukt op het mooiste papier, een slim verspreidplan ontworpen, niets maakt meer uit als de laatste schakel in het proces, de bezorger, zijn taak niet goed uitvoert. Armada investeert veel tijd en middelen aan het vinden van de juiste gemotiveerde bezorgers. Daarnaast worden wekelijks door eigen medewerkers meerdere wijken gecontroleerd op de juistheid van bezorging. Op deze manier blijven bezorgers alert en worden onjuistheden in bezorging in een vroeg stadium opgespoord.