Geschiedenis Armada | Verspreidingsburo Armada

Geschiedenis Armada

Armada van oudsher een betrouwbare verspreider
Verspreidingsburo Armada is in september 1975 opgericht door Wim Geerts. De verspreiding van folders, die plaatsvond vanuit de locatie aan De Bulten in Wezep, stond in die tijd nog in de kinderschoenen. De grote pioniersgeest van Wim Geerts en het altijd voorop stellen van de belangen van klanten, heeft ervoor gezorgd dat Verspreidingsburo Armada is uitgegroeid tot wat het nu is: een betrouwbare verspreider van reclamedrukwerk met gemotiveerde medewerkers en tevreden klanten.

“Mede dankzij de inzet van 800 gemotiveerde bezorgers van Verspreidingsburo Armada, worden wekelijks miljoenen folders huis aan huis bezorgd.”

Groei Verspreidingsburo Armada
Door het groeiende aantal klanten werd de locatie aan De Bulten in Wezep te klein. In 1995 is daarom het huidige pand aan de Ampèrestraat in gebruik genomen. Armada bleef echter groeien en in 2005 was ook dit pand te klein. Na een grootschalige verbouwing is de totale oppervlakte verdrievoudigd. Hierdoor en door verdere technische verbeteringen, is Armada vandaag de dag in staat om wekelijks miljoenen folders te verwerken en huis aan huis te bezorgen.